loader image

Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja obezbeđuju zadovoljstvo posetilaca našeg sajta i utiču na kvalitet naših usluga.

Korišćenje sajta

Sajt kao i svi vidljivi (tekstualni, audio, video materijali, ilustracije, fotografije…) i nevidljivi (baze, kodovi…) delovi sajta su autorska i druga prava u vlasništvo Vile Živković. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole Vile Živković kao vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Vila Živković zadržava pravo izmene, ažuriranja ili brisanja bilo kog sadržaja na sajtu bez obaveze prethodne najave. Korišćenjem sajta vilazivkoviczlatar.com smatra se da su posetioci sajta upoznati sa navedenim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Posetiocima sajta je strogo zabranjeno: objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone; objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima; lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica; prikupljanje, čuvanje, ustupanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca sajta; sve druge radnje i postupanja zabranjena zakonskim i drugim propisima.

Veze ka drugim internet stranicama

Sajt može uključivati linkove ka drugim internet stranicama ili aplikacijama (sajt treće strane). Vila Živković nije odgovorna za dostupnost ili sadržaj sajta treće strane. Upotreba sajta treće strane od strane posetilaca je na sopstvenu odgovornost i rizik.

Poslovanje i usluge istaknute na sajtu

Rezervacije – posetioci sajta ne mogu da vrše rezervacije direktno na sajtu, već samo da pošalju upit (mejl) nakon čega će im na isti biti odgovoreno. Otkazivanje rezervacije je besplatno.

Plaćanje – putem sajta vilazivkoviczlatar.com ne obavljaju se i nije moguće izvršiti nikakavu platnu transakciju (nije moguće onlajn plaćanje rezervacije). Detalje vezane za rezervacije i plaćanje posetilac sajta će dobiti prilikom kontaktiranja. Plaćanje unapred nije potrebno, moguće je platiti prilikom dolaska.

Pritužbe i reklamacije – ukoliko imate bilo kakve reklamacije vezane za naše usluge, možete nam ih poslati na mejl adresu info@vilazivkoviczlatar.com.

Saglasnost i izmene uslova korišćenja

Korišćenje naših usluga podrazumeva saglasnost klijenta sa svim navedenim na ovoj strani. Vila Živković se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog i zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku, a sve promene uslova postaju važeće nakon objavljivanja na strani Uslovi korišćenja. Vila Živković neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

error: Content is protected!