loader image

Politika privatnosti

Zaštita podataka o ličnosti

Vila Živković obrađuje vaše podatke o ličnosti. Vrste podataka o ličnosti koje prikupljamo su sledeći: email adresa, broj telefona.

Vila Živković koristi vaše podatke u svrhu pružanje osnovnih usluga, korisničke podrške, komunikacije sa  klijentima. Podatke o ličnosti Vila Živković obrađuje na osnovu vašeg pristanka kao pravnog osnova. Pristanak možete povući u svakom trenutku.

Vila Živković ne prosleđuje, ne prodaje, ne iznajmljuje vaše podatke o ličnosti trećim licima, ne vrši automatizovano donošenje odluka i profilisanje, ne vrši transfer podataka o ličnosti van teritorije Republike Srbije.

Vaša prava u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti: potvrda da li obrađujemo vaše podatke o ličnosti; pristup vašim podacima o ličnosti; ispravku vaših podataka o ličnosti u slučaju greške; brisanje vaših podataka o ličnosti; prekid obrade vaših podataka o ličnosti; odbijanje da se vaši podaci o ličnosti obrađuju; prenos podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge. Kako biste ostvarili vaša prava o zaštiti podataka o ličnosti možete nas kontaktirati putem mejl adrese info@vilazivkoviczlatar.com.

Nadležni organ Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je: Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije; Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija; office@poverenik.rs; +381113408900.

Politika kolačića

Kako bi pružili šta bolje korisničko iskustvo svojim klijentima, Vila Živković koristi kolačiće. Više o kolačićima koje koristimo možete pročitati na linku Politika kolačića.

error: Content is protected!