loader image

ovako mi zamišljamo odmor

o nama

Vila Živković je smeštena na odličnoj lokaciji, u samom centru Zlatara, na raskrsnici između hotela Panorama i RH Centra Zlatar. Neposredno pored nas je restoran domaće kuhinje, a najbliža prodavnica je udaljena 30 metara. 

Već više od 20 godina se uspešno bavimo turizmom i trudimo se da našim gostima omogućimo da provedu odmor u prirodi, a da se istovremeno osećaju kao kod svoje kuće.

zadovoljnih gostiju
0
godina iskustva
0
pozitivnih utisaka
0 %
vaucer

Kod nas možeš iskoristiti vaučere za odmor u Srbiji koje izdaje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Više informacija o vaučerima i kako da ih dobiješ možeš pročitati na linku.

Ukoliko imaš decu, značajna ti je i informacija da kod nas deca starosti do 7 godina uz pratnju roditelja imaju gratis smeštaj.

children
cat_dog

Ako te muči kako da ideš na odmor, a da ostaviš svog ljubimca kod kuće, ne brini. Mi smo pet friendly i tvoj ljubimac je takođe dobrodošao gratis, sve dok vodiš računa o njemu i dok ne uznemirava druge goste.

Da li znas da svaka naša soba ima svoju terasu? A možeš piti kafu ili se družiti sa ostalim gostima i na ogromnoj zajedničkoj terasi. Terase i pogled na našu privatnu četinarsku šumu su ono po čemu se izdvajamo.
Očekujemo te, kontaktiraj nas i rezerviši smeštaj u Vili Živković na Zlataru. Dobrodošao/Dobrodošla!
forest vila zivkovic
error: Content is protected!